Güneysınır Belediyesi KOP Meslek Atölyesi için başvurular başladı.

29 Ocak 2021 06:44 265 kez Okundu İndir

“Güneysınır Belediyesi KOP Meslek Atölyesi Projemiz” kapsamında Güneysınır Mevlana Mahallemizde bu amaçla kurulmuş olan tekstil atölyesinde kadın ve gençler önceliğinde talepte bulunan ilçe halkından ilk etapta yaklaşık 50- 60 kişiye tekstil ve dikiş konusunda teorik M.E.B onaylı uygulamalı ve teorik eğitim verilerek ardından üretim amaçlı kurulan atölyede istihdam edilecektir.

Proje kursiyerlerinin seçiminde; Güneysınır ilçemizde ikamet eden  kadın ve gençler olmak üzere dezavantajlı bireylere öncelik verilecektir.

Kursiyer pozisyonuna başvuracak adaylar için 18 – 35 yaş aralığı şartı bulunmaktadır.

Tekstil atölyesinde doğrudan çalışmak için müracaat edecek tekstil makinalarını profesyonel olarak kullanabilen deneyimli personel için yaş şartı bulunmamaktadır.

Başvurular Güneysınır Belediyesi web sayfamız üzerinden alınacaktır.

Başvuru Linki :

www.guneysinir.bel.tr/basvuru