15 Temmuz Caddemiz Medaş tarafından aydınlatıldı.
16 Aralık 2020 12:38 114 kez Okundu

15 Temmuz Caddemiz Medaş tarafından aydınlatıldı.

Güneysınır İlçemizde 15 Temmuz Caddesi olarak bilinen Karaman - Antalya çevre yolunun 3 km. lik kısmında MEDAŞ tarafından orta refüj ve döner kavşak aydınlatma çalışması yapıldı.

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir yaptığı açıklamada; "Aynı zamanda Karaman - Antalya istikameti çevre yolu konumunda olan 15 Temmuz Caddemizin refüj aydınlatması olmadığından can ve mal güvenliği açısından risk oluşturmakta aynı zamanda trafik açısından sıkıntı yaşanmaktaydı. Vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda MEDAŞ Genel Müdürümüzle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde yatırım maliyeti 800 Bin TL olan 15 Temmuz Caddemizin 3 km. lik orta refüj kısmına aydınlatma direkleri döşenerek yol aydınlatıldı. MEDAŞ Genel Müdürümüze ve emeği geçenlere ilçemize vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederiz. İlçemize hayırlı olsun." dedi.