Aydoğmuş – Çumra Yenisu yolumuz asfaltlanıyor.
12 Ağustos 2021 06:05 85 kez Okundu

Aydoğmuş – Çumra Yenisu yolumuz asfaltlanıyor.

Aydoğmuş Mahallemiz ile Çumra / Yenisu Mahallesi arasındaki 8 km'lik bağlantı yolumuzda asfaltlama çalışmaları başladı.

Asfaltlama çalışmalarını Çumra Belediye Başkanı Recep Candan ve Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir yerinde incelediler.

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir yaptığı açıklamada “Bölgedeki vatandaşlarımızın asfaltlanması konusunda yoğun talepte bulundukları önemli bağlantı yollarımızdan biri olan özellikle çiftçilerimizin kullandığı Aydoğmuş Mahallemiz ile Çumra - Yenisu Mahallesi arasındaki yaklaşık 8 km’lik yolun asflatlanmasında büyük emeği geçen başta Çumra Belediye Başkanımız Sayın Recep Candan olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.  Güneysınırımıza ve Çumramıza hayırlı olsun.” Dedi.