Bakan Kurum Güneysınır
28 Mart 2022 11:17 77 kez Okundu

Bakan Kurum Güneysınır'ı ziyaret etti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum Güneysınır’ı ziyaret etti.

Güneysınır’da vatandaşlarımızla bir süre sohbet Bakan Kurum, Güneysınır Belediyemizi ziyaret ederek Başkan Ahmet Demir’den yapılan yatırımlar ve ilçenin ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Güneysınır Şeref Defterini de imzalayan Bakan Kurum, Güneysınır’a çeşitli alanlarda destek açıklamasında bulundu.

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum ve beraberindeki heyeti Güneysınır’ımızda misafir ettik. Bizlere her daim her konuda büyük destek olan Sayın Bakanımız, Güneysınır Sosyal Konutları, Doğalgaz, Güneş Enerji Santrali, İş Makinesi Desteği, Çöp Alanlarının Rehabilitasyonu, Şehir Meydanı gibi konularda Güneysınır’ımıza büyük destek sağlamıştır. Sayın Bakanımıza ve kıymetli misafirlerimize Güneysınır’ımıza ziyaretlerinden, ilgi ve desteklerinden dolayı ilçem ve şahsım adına teşekkürlerimi arz ediyorum.” Dedi.