Başkan Ahmet Demir’in 23 Nisan Mesajı
23 Nisan 2021 00:24 78 kez Okundu

Başkan Ahmet Demir’in 23 Nisan Mesajı

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir , 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Demir, mesajında: "Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 101. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bir kez daha kutlamanın gururunu  yaşıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilmiş bu çocuk bayramında tüm çocuklarımızın sevgi ve huzur içinde, kardeşlik duygularıyla her gününü bayram coşkusuyla yaşamalarını temenni ediyor, bizlere üzerinde özgürce yaşadığımız bir vatan armağan eden şehit ve gazilerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum.

Çocuklarımızın, hemşerilerimizin ve milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, saygılarımı sunuyorum.." dedi.

GuneysinirBelediyesi-2021-4-23_02-19-03-u0_GQ19C7iY8.png