Başkan Ahmet Demir’in Ankara ziyaretleri
15 Ekim 2020 10:48 77 kez Okundu

Başkan Ahmet Demir’in Ankara ziyaretleri

Belediye Başkanımız Ahmet Demir, Güneysınır İlçemizin yatırım ve projeleri için Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Başkan Ahmet Demir, Ak Parti Güneysınır İlçe Başkanı Mehmet Karaman ve Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Ersöz’le birlikte Başkentte; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ Başkanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı,Milletvekilleri ve Ak Parti Genel Merkezinde çeşitli ziyaretlerde bulunarak,ilçemize yapılması planlan yatırım ve projeler için destek talebinde bulundu.

Belediye Başkanımız Ahmet Demir,  Ankara temasları ile ilgili yaptığı açıklamada: “Güneysınır için belirlediğimiz hedeflere planlı, programlı bir şekilde hareket ederek hızla ilerliyoruz. İlçemize kalıcı hizmetler kazandırmak en büyük hedefimiz. Güneysınır’da yapılacak TOKİ Sosyal Konut ve İstihdam (tekstil fabrikası) projesi gibi projeleri hızlı bir şekilde hayata geçirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunduk.  Güneysınır yatırım ve projeleri için Ankara’da bizlere her türlü desteği veren Bakanlıklarımıza, Büyükşehir Belediye Başkanlığımıza, Milletvekillerimize ve Parti Teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. Güneysınırlı hemşehrilerime şu müjdeyi vermek istiyorum. Güneysınır önümüzdeki günlerde çok güzel projelerle tanışacaktır. Birlik ve beraberlik içerisinde Güneysınır’ı her geçen gün biraz daha fazla geliştirme çabamız  devam edecektir.” dedi.

Haber Görselleri