Başkan Demir’den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
14 Temmuz 2021 13:01 61 kez Okundu

Başkan Demir’den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Güneysınır  Belediye Başkanı Ahmet Demir 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, "15 Temmuz 2016 gecesi istiklal ve istikbalimizi, birlik ve beraberliğimizi hedef alan hain bir darbe girişimi ile karşı karşıya kaldık. FETÖ/PDY terör örgütü tarafından planlı olarak gerçekleştirilen bu alçak darbe girişimine karşı aziz milletimiz tek yürek olup, tıpkı Çanakkale’de, İstiklal Harbinde olduğu gibi vatan ve bayrak aşkıyla ülkemizin birlik ve beraberliğine kast eden hainlere geçit vermemiştir. 

O gece milletimizin iradesini hiçe sayarak devletimize, huzur ve refahımıza kastedebileceklerini sanan darbeci hainler; necip milletimizi hesaba katmamışlardı.

Aziz milletimizin kahraman evlatları Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara inerek güvenlik güçlerimizin yanında yer almış ve her ne pahasına olursa olsun vatanını koruyacağını, bir kez daha kahramanlık destanı yazmaya hazır olduğunu göstermiştir.

Büyük Türk Milleti; nereden gelirse gelsin haince yapılan bütün saldırıları 15 Temmuz’da olduğu gibi ortadan kaldıracak inanç, cesaret, iman ve kararlılığa sahip olarak hür ve bağımsız yarınlara emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün beşinci yıl dönümünde; hainlere karşı canı pahasını ülkesini savunan tüm dünyaya Türkiye Geçilmez diye haykırarak iman dolu göğsünü siper eden Şehitlerimizi rahmetle, Gazilerimizi hürmetle yâd ediyoruz. Rabbim ülkemize bir daha böyle karanlık günler yaşatmasın.”

Haber Görselleri