Başkan Demir
10 Nisan 2020 13:03 59 kez Okundu

Başkan Demir'den emniyete Polis Haftası ziyareti

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, Türk Polis Teşkilatı'nın 175. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Güneysınır İlçe Emniyet Amirliği'ni ziyaret ederek görevli polislerin Polis Haftasını ve 10 Nisan Polis Günü'nü kutladı ve polislere maske ve kolonya dağıtarak, baklava ikramında bulundu.

Başkan Ahmet Demir  yaptığı konuşmada “Türk Polis Teşkilatımızın 175. kuruluş yıldönümü kutlu olsun. Güvenlik güçlerimiz gece gündüz demeden bizlerin huzuru ve güvenliği için fedakarca çalışıyor. Korona virüs belasının tüm dünyayı sardığı şu günlerde ayrı bir sorumlulukla görev yapıyorlar. Bizde bu anlamlı günde onların ağızlarını bir nebze olsun tatlandırmak için ikramımızla ziyaret edelim dedik. Yüce Allah'ım güvenlik güçlerimizi korusun. Görev yapan tüm güvenlik güçlerimize görevlerinde başarı ve kolaylık diliyorum. Polis Haftası vesilesiyle aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum, ruhları şad mekanları cennet olsun" diye konuştu.