Başkan Demir
19 Ekim 2020 09:20 58 kez Okundu

Başkan Demir'den Muhtarlar Günü Mesajı

Güneysınır Belediye Başkanımız Ahmet Demir "19 Ekim Muhtarlar Günü" vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Demir mesajında;
"Muhtarlarımız demokrasinin temel taşı ve yerel hizmet çarkının en güçlü dişlileridir.  Belediye olarak  muhtarlarımızla sıkı bir birliktelik ve işbirliği halindeyiz. Muhtarlarımız hem yol hem mesai arkadaşlarımızdır. Mahallelerimize  yönelik olarak attığımız her adım ve ürettiğimiz her hizmette kuşkusuz muhtarlarımızın emeği ve katkısı da çok büyüktür. Bu vesileyle başta ilçemizde görev yapan muhtarlarımız olmak üzere, halkımızın hizmetkârı, başımızın tacı tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü kutluyor, aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlık içerisinde nice yıllar temenni ediyor, ebediyete intikal eden bütün muhtarlarımıza Cenab-ı Hak'tan rahmet diliyorum." dedi.

GuneysinirBelediyesi-2020-10-19_11-19-18-7L3u5X1FH9Ys.png