Başkan Demir’in 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı
19 Eylül 2020 15:39 63 kez Okundu

Başkan Demir’in 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Belediye Başkanı Ahmet Demir mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizin her karış toprağında vatanını, bayrağını ve kutsal değerlerini korumak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen gazilerimiz; milletimizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir. Destanlar уaratan şehit ve gazilerimiz tek tek birer onur abidemizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta  Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tarih boyunca vatanı, bayrağı ve onuru için mücadele eden kahramanlarımıza, aziz şehitlerimize ve ebediyete intikal eden gazilerimize Allah'tan rahmet diliyor, hayatta olan gazilerimize ise şükranlarımı sunuyor, aileleriyle birlikte sağlıklı uzun ömürler diliyorum.”