Başkan Demir’in Mevlid Kandili Mesajı
28 Ekim 2020 08:17 68 kez Okundu

Başkan Demir’in Mevlid Kandili Mesajı

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, Çarşamba’yı Perşembe’ye bağlayan gece idrak edeceğimiz Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Ahmet Demir, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyayı teşriflerinin yıl dönümünü idrak etmenin onuru, gururu ve manevi hazzını yaşıyoruz. Âlemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed (S.A.V)'in,Dünyaya teşrif ettiği bu mübarek günde Peygamber Efendimize sâlât ve selâm olsun.

Bu anlamlı gecenin barış, huzur ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diliyorum. Tüm milletimizin ve İslam âleminin Mevlid Kandili'ni en içten dileklerimle kutluyor, ülkemize ve tüm insanlık âlemine sağlık ve esenlikler getirmesi temennisiyle, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."