Başkan Demir
31 Aralık 2021 12:10 59 kez Okundu

Başkan Demir'in yeni yıl mesajı

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Demir mesajında; "Acı ve tatlı günleri, mutluluk veren anılarıyla koca bir yılı daha geride bıraktık. Millet olarak yeni bir yıla daha girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.  Güneysınır Belediyesi olarak geride bıraktığımız 2021 yılında hemşehrilerimize hizmetlere ilişkin verdiğimiz sözümüzün bir çoğunu yerine getirdik. Bir çoğunda da çalışmalarımız devam ediyor.

Güneysınır’ımızı 2022 yılında da daha modern ve daha mutlu bir yer haline getirmek, vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek ve güvenlerine layık olmak için bundan önceki yıllarda da olduğu gibi, yılmadan, yorulmadan ve ilk günkü heyecanla, doğru bildiğimiz yolda yürümeyi sürdüreceğiz.

Bu vesileyle başta hemşehrilerimiz olmak üzere ülkemize, milletimize ve Güneysınır’ımıza sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl diliyor, tüm hemşehrilerimi en kalbi duygularla selamlıyorum.”