Belediye Başkanımız Ahmet Demir’in Ankara temasları
09 Haziran 2020 10:36 235 kez Okundu

Belediye Başkanımız Ahmet Demir’in Ankara temasları

Doğal Gaz hedefimize ağır ağır yaklaşıyoruz. İlçemizin öncelikleri arasında yer alan doğal gaz için temaslar hızlandı.

Güneysınır Belediye Başkanımız Ahmet Demir, AK Parti Güneysınır İlçe Başkanı Mehmet Karaman,  Büyükşehir Meclis Üyemiz Mustafa Gebeş, Belediye Başkan Yardımcımız Bülent Ersöz ve Konya Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız ile birlikte Ankara’da EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Ahmet Demir ziyarette Güneysınır İlçemize doğal gaz talebinde bulundu.

Güneysınır Belediye Başkanımız Ahmet Demir yaptığı açıklamada, "İlçemize doğal gaz kazandırılması kapsamında AK Parti Konya Milletvekilimiz Sayın Ziya Altunyaldız ile birlikte EPDK Başkanımız Sayın Mustafa Yılmaz’ı makamında ziyaret ettik. Güneysınır İlçemize doğal gaz talebinde bulunduk. Bunun için hazırlamış olduğumuz dosyamızı ve talep yazımızı sunduk. EPDK Başkanımız Sayın Mustafa Yılmaz’dan İlçemize doğalgazın getirilmesi konusunda söz aldık. Bu konuda bizlere her türlü desteği sağlayan Konya Milletvekilimiz Sayın Ziya Altunyaldız başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz. İlçemize şimdiden hayırlı olsun." dedi.