Belediye Başkanımız Ahmet Demir
01 Mayıs 2022 00:41 68 kez Okundu

Belediye Başkanımız Ahmet Demir'in Ramazan Bayramı Mesajı

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir bir mesaj yayımlayarak; Güneysınırlı hemşehrilerimizin  ve tüm İslam Alemi’nin Ramazan Bayramını tebrik etti.

Belediye Başkanımız Ahmet Demir mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayına veda ederken  Ramazan Bayramı’na kavuşmanın sevincini, neşesini ve bereketini hep birlikte yaşıyoruz. Rabbimize hamd olsun, şükürler olsun.

Mübarek Ramazan Bayramının; hayırlara vesile olmasını,  birlik, beraberlik, sağlık ve huzur içerisinde nice bayramlara hep birlikte kavuşmayı Cenâb-ı Hâk’tan diliyor,  Güneysınırlı hemşehrilerimin, Milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.”