Belediye Başkanımız Ahmet Demir
21 Mayıs 2020 23:45 94 kez Okundu

Belediye Başkanımız Ahmet Demir'in Ramazan Bayramı Mesajı

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir bir mesaj yayımlayarak; Güneysınırlı hemşehrilerimizin  ve tüm İslam Alemi’nin Ramazan Bayramını tebrik etti.

Belediye Başkanımız Ahmet Demir mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Mübarek Ramazan Bayramı’na kavuşmanın sevincini,neşesini ve bereketini hep birlikte yaşıyoruz. Rabbimize hamd olsun, şükürler olsun.

Mübarek Ramazan Bayramının; ülkemizi ve dünyayı sarsan salgın dolayısıyla yaşadığımız zor günleri hep birlikte atlatmamıza vesile olmasını, birlik,beraberlik, sağlık ve huzur içerisinde nice bayramlara hep birlikte kavuşmayı nasip etmesini Cenâb-ı Hâk’tan diliyor,  Güneysınırlı hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.”