Belediye Ekiplerimizin Yoğun Kar Mesaisi
30 Aralık 2019 10:38 163 kez Okundu

Belediye Ekiplerimizin Yoğun Kar Mesaisi

Güneysınır Belediyesi ekiplerimiz İlçemizde dünden beri etkili olan ve gece saatlerinden itibaren etkisini sürdüren yoğun kar yağışı ile birlikte 18 Mahallemizde kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir yaptığı açıklamada “Dünden itibaren ilçemizi etkisine alan kar yağışı nedeniyle 18 Mahallemizde kar küreme çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Vatandaşlarımızdan isteğimiz bu süreçte bizlere yardımcı olunması. Vatandaşlarımız mecburi olmadığı sürece özel araçlar ile trafiğe çıkılmamasını ve çıkıldığı zamanda kış lastiği ile zincir kullanılmasını istiyoruz. Şu an ilçemizde kapalı yolumuz bulunmamaktadır. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği açısından  5 ayrı ekiple 18 Mahallemizde gerçekleştirilen çalışmalarımız mesai gözetmeksizin aralıksız 24 saat devam edecektir.” dedi.