BERBER VE KUAFÖRLERE MASKE ve DEZENFEKTAN DAĞITIMI SÜRÜYOR
15 Mayıs 2020 20:40 115 kez Okundu

BERBER VE KUAFÖRLERE MASKE ve DEZENFEKTAN DAĞITIMI SÜRÜYOR

neysınır Belediyesi yeni tür koronavirüs (kovıd-19) salgını ile mücadeleyi sürdürüyor. Bu kapsamda belediye ekipleri tarafından uzun bir aradan sonra iş yerlerini açan berber ve  kuaför salonlarına maske, kolonya ve dezenfektan dağıtımı yapılıyor.

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir ve zabıta ekiplerimiz  salgın nedeniyle uzun bir süredir kapalı olan ve 11 Mayıs Pazartesi günü İçişleri Bakanlığı genelgesi ile iş yerlerini tekrardan açan berber ve kuaför salonlarına maske, kolonya ve dezenfektan dağıtımı yaptı.

Berber ve kuaför olarak faaliyet gösteren işyerlerini tek tek dolaşan Belediye Başkanımız Ahmet Demir ve ekiplerimiz işletmelere ücretsiz  maske, kolonya ve dezenfektan dağıtımını sürdürüyor.

Maske, kolonya ve dezenfektanları alan esnaflarımız Güneysınır Belediyesinin sunduğu hizmetten dolayı Belediye Başkanı Ahmet Demir'e teşekkür ettiler.