Durayda- Bardas ilçe bağlantı yolumuz asfaltlanarak hizmete sunuldu
10 Ağustos 2020 07:49 78 kez Okundu

Durayda- Bardas ilçe bağlantı yolumuz asfaltlanarak hizmete sunuldu

Durayda – Bardas Mahallelerimizin ilçeye ulaşımını sağlayan ilçe bağlantı yolumuzda Konya Büyükşehir Belediyemizce yama ve asfaltlama çalışması yapılarak hizmete sunuldu.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızca asfalt çalışması yapılması konusuna sık sık talepte bulunulan aynı zamanda bizim seçim vaatlerimiz arasında yer alan Güneysınır- Durayda – Bardas ilçe bağlantı yolumuzda Büyükşehir Belediyemizce asfaltlama ve yama çalışmaları yapılarak hizmete sunulmuştur.  Mahallerimize hayırlı olsun, yol yapım çalışmalarında desteğini esirgemeyen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."