Durayda- Bardas ilçe bağlantı yolumuzda genişletme ve asfaltla çalışması yapıldı.
06 Eylül 2021 08:23 81 kez Okundu

Konya Büyükşehir Belediyesince Durayda- Bardas ilçe bağlantı yolumuzun 4 km.lik kısmında genişletme ve  asfaltla çalışması yapıldı.

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir Konuyla ilgili yaptığı açıklamada  " Duraydalı ve Bardaslı hemşehrilerimizin bu yolda genişletme ve asfaltlama yapılması yönünde yoğun talepleri vardı. Bizde durumu Büyükşehir Belediyemize ilettik. Büyükşehir Belediyemizce  geçen yıldan yarım kalan Durayda - Bardas ilçe bağlantı yolumuzun 4 km'lik kısmında da genişletme ve asfaltlama çalışması tamamlandı. İlçemize destek ve hizmetlerinden dolayı başta Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Uğur İbrahim Altay olmak üzere tüm emeği geçenlere ilçem ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemize hayırlı olsun" dedi.