Güneybağ Mahallemizde Mezarlık Yolu Asfaltlandı
28 Temmuz 2020 12:45 104 kez Okundu

Güneybağ Mahallemizde Mezarlık Yolu Asfaltlandı

Güneysınır merkez mahallelerimizden olan Güneybağ Mahallemizde Mezarlığa ulaşım sağlayan stabilize durumdaki yollar Konya Büyükşehir Belediyemizin desteği ile asfaltlanarak Kurban Bayramı öncesi hemşehrilerimizin hizmetine sunuldu.

Asfaltlama çalışmalarını yakından takip eden Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir yaptığı açıklamada;

“Milletimize hizmet yolunda durmadan yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Yaşam standartları ile her alanda büyüyen ve gelişen bir Güneysınır için çalışmalarımıza kesintisiz devam ediyoruz. Güneybağ Mahalle mezarlığımıza ulaşım sağlayan yollarımız stabilize durumdaydı. Bu yolların asfaltlanması konusunda hemşehrilerimizin de yoğun talepleri vardı. Yaklaşık dört kilometrelik stabilize yolun asfaltlama  çalışmasını Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı  ve Belediyemizin ortak çalışmasıyla tamamlayarak Kurban Bayramı öncesi hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. İlçemize hayırlı olsun, yol yapım çalışmalarında desteğini esirgemeyen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay olmak üzere emeği geçen herkese ilçem ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum."