Güneysınır Belediyemizden üreticilerimize ücretsiz fide dağıtımı
21 Mayıs 2021 09:56 85 kez Okundu

Güneysınır Belediyemizden üreticilerimize ücretsiz fide dağıtımı

Güneysınır  Belediyemizce üreticilerimize 100 Bin adet ücretsiz sebze fidesi dağıtımı yapıldı.

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir yaptığı açıklamada “ Fide Bizden Üretmek Sizden projemiz kapsamında 18 Mahallemizde üreticilerimize 100 Bin adet ücretsiz domates, biber fidesi gibi fide dağıtımlarımızı gerçekleştirdik.  Aynı zamanda seçim vaatlerimiz arasında yer alan üreticilerimize ücretsiz fide dağıtımlarımızı artırarak devam edeceğiz.  Vatandaşımızın yararına her türlü çalışmayı yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımız genel olarak sebze yetiştirmeye müsait bahçeli konutlarda ikamet etmektedir. Koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşlarımıza evlerinde, bahçelerinde aktivite sağlamak ve üretimi artırmak amacıyla fide dağıtımlarımızı gerçekleştirdik. Çiftçilerimizin ve üreticilerimizin her daim yanında olmaya devam edeceğiz. Bereketli olsun." dedi.