Güneysınır Belediyemize 2 adet yeni araç kazandırıldı.
14 Mayıs 2020 22:32 114 kez Okundu

Güneysınır Belediyemize 2 adet yeni araç kazandırıldı.

Güneysınır Belediyesi saha çalışmalarının daha etkin ve hızlı bir şekilde yerine getirilebilmesi amacıyla 1 adet kamyonet ve 1 adet zabıta aracı olmak üzere toplam 2 adet aracı Belediye araç parkına dahil etti.

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir yaptığı açıklamada “Belediyemizin imkanlarını en iyi şekilde değerlendirerek Güneysınır’a en kaliteli hizmeti sunma gayreti içinde geride kalan 1 yıllık hizmet süremizde yerine getirdiğimiz tasarruf tedbirleri sonucu elde ettiğimiz kaynaklarla 2 adet yeni aracı filomuza dahil ettik.

Zabıta hizmetlerimizde kullanılan aracımız ekonomik ömrünü tamamlamış, sürekli arıza veren ve hizmet veremez duruma gelmişti. Bu kapsamda zabıta hizmetlerimizde kullanılmak üzere standartlara uygun donanımlı ilk zabıta aracımızı belediyemize kazandırdık. Ayrıca yine belediyemiz hizmetlerinde çok ihtiyaç duyulan bir adet kamyoneti belediyemize ve ilçemize kazandırdık. Eski araçlarımızın yenileyerek daha kaliteli ve hızlı hizmeti sunacağız.Alınan araçlar ilçemize ve halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Haber Görselleri