Güneysınır Belediyesi depremzedeler için polar mont üretimi gerçekleştiriyor.
23 Şubat 2023 08:47 86 kez Okundu

Güneysınır Belediyesi depremzedeler için polar mont üretimi gerçekleştiriyor.

Güneysınır Belediyesi, "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaşandığı bölgedeki depremzedeler için Belediyeye ait tekstil atölyesinde polar mont üretimi gerçekleştiriyor.

Güneysınır Belediyesince satın alınan kumaşlar tekstil atölyesinde polar monta dönüştürülüyor. Dikimi tamamlanan montlar deprem bölgesine ve Konya’daki depremzede ailelere gönderilecek. 

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir yaptığı açıklamada “Asrın felaketi olarak nitelenen deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza bizlerde kendi çabalarımızla bir şeyler yapma gayreti içerisindeyiz. Belediyemize ait meslek tekstil atölyemizi de bu amaçla değerlendirmek için kış şartlarında en çok ihtiyaç duyulan polar mont üretimine karar verdik. Satın aldığımız kumaşları Meslek Tekstil Atölyemizde monta dönüştürüyoruz. Dikimi yapılan polar montları deprem bölgesine ve Konya’da bulunan depremzede vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Depremzede kardeşlerimize bir nebzede olsa destek sağlamak adına kendi çapımızda çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Ayrıca tekstil atölyemiz deprem bölgesinden ilçemize gelen vatandaşlarımızın bir kısmına da istihdam sağlıyor.” Diye konuştu.


Haber Görselleri