Güneysınır Belediyesi ilçeye yeni bir park kazandırdı
26 Mayıs 2021 10:08 168 kez Okundu

Güneysınır Belediyesi ilçeye yeni bir park kazandırdı

Güneysınır Belediyesi Güneysınır – Karaman yolu üzerine yeni bir dinlenme parkı kazandırdı. Yol boyunda  tarım arazilerin olduğu bölgede bulunan parkta kaynak içme suyu, wc, mescit ve oturma alanları bulunuyor. 

Arazide çalışan çiftçilerimizin ve yoldan seyahat edenlerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde yapılan park vatandaşlarımızın büyük takdirini kazandı.

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir yaptığı açıklamada; “Güneysınır – Karaman yolu üzerine arazilerin de bulunduğu bölgeye çiftçilerimizin ve yoldan seyahat edenlerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde güzel bir yol boyu dinlenme parkı kazandırdık. Park içerisinde kaynağı dağlarımızdan gelen içme suyu, oturma alanları, mescit, wc, çevre düzenlemesi  gibi alanlar yaptık. Parkla ilgili yoldan seyahat edenler, çiftçilerimiz ve hemşehrilerimizden  çok fazla memnuniyet mesajları alıyoruz.  

Mevcut parkı ileride daha da geliştirmeyi düşünüyoruz. Mesela içerisine yöresel ürünlerin satışının yapılabileceği bir tesis kazandırabiliriz. Parkın kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

İlçemize hayırlı olsun.”

Haber Görselleri