Güneysınır Belediyesi Lavanta Bahçelerimizin açılışı yapıldı.
14 Temmuz 2023 06:17 330 kez Okundu

Güneysınır Belediyesi Lavanta Bahçelerimizin açılışı yapıldı.

Belediyemiz tarafından 160 bin metrekarelik arazi üzerine kurulan lavanta bahçesi açıldı. Açılışta konuşan Belediye Başkanımız Ahmet Demir, lavanta bahçeleri için dört yıldır çalıştıklarını ve Konya Büyükşehir Belediyesi'nden fide desteği aldıklarını belirtti. Bahçenin eşsiz manzarası ve büyüleyici güzelliğiyle herkesin görmesini arzuladıklarını söyleyen Demir, turizmin kapılarını araladıklarını ifade etti. 

Belediye Başkanımız Ahmet Demir "Büyükşehir belediyemizin desteğiyle kıraç arazileri değerlendirmek, aromatik bitkilerle ilçe halkına yeni kazanç kapıları aralamak için çıktığımız bu yol, turizmin kapılarını aralamamıza da vesile oldu. Çeşitli dekorlarla süslediğimiz lavanta bahçemiz ziyaretçilerin büyük ilgi ve beğenisini kazanıyor. Konya'ya 75, Karaman'a ise 50 kilometre mesafede, şehirlerarası yolların güzergahında bulunan eşsiz manzarası ve büyüleyici güzelliğiyle lavanta bahçelerimizi herkesin görmesini arzuluyoruz."

Konuşmaların ardından misafirler açılışı yapılan lavanta bahçesini gezdiler.

Açılışa, Güneysınır Kaymakamı Osman Sarı, Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yazlık, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Bahçeci, AK Parti Güneysınır İlçe Başkanı Mehmet Karaman, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Güneysınır Belediyesi meclis üyeleri, Güneysınır muhtarları, AK Parti Konya ve Güneysınır teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Haber Görselleri