Güneysınır Belediyesi, öğrencilerimiz için kitap kampanyası başlattı.
06 Mayıs 2020 20:24 56 kez Okundu

Güneysınır Belediyesi, öğrencilerimiz için kitap kampanyası başlattı.

Okulların koronavirüs salgını nedeniyle ertelenmesi nedeniyle Güneysınır Belediyesi, “Evde Kal Kitap Oku – Okumak Sizden Kitaplar Bizden” sloganı ile yola çıkarak ortaokul ve lise öğrencileri için bir kampanya başlattı. Güneysınır’da evde kalan ortaokul ve lise öğrencilerine kitaplar evlerinde teslim edildi.

Öğrencilerin evlerine kitapların  tek tek teslim edileceğini dile getiren Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, “Koronavirüs salgını nedeniyle okulların ertelenmesi nedeniyle Güneysınır Belediyesi olarak temin ettiğimiz kitapları öğrencilerimize dağıtıyoruz. Bu kapsamda Güneysınır’da ikamet eden  liseli ve ortaokullu gençlerimize bir kampanya başlatıyoruz. “Evde Kal Kitap Oku – Okumak Sizden Kitaplar Bizden” projesi kapsamında destek ve kitap okumalarını teşvik için bu kitapları tek tek dağıtıyoruz.  Evinde Kal Sağlıklı Kal Güneysınır”