Güneysınır Belediyesi Yeni Ek Hizmet Binası faaliyete geçti.
28 Mayıs 2021 10:25 151 kez Okundu

Güneysınır Belediyesi Yeni Ek Hizmet Binası faaliyete geçti.

Vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştırmak,  daha iyi imkanlarda daha farklı hizmet verebilmek amacıyla Güneysınırlı hemşehrilerimiz olan Palabıyıklar Group tarafından bağış olarak ilçemize yaklaşık 450 metrekare kapalı alandan oluşan  yeni Belediye Ek Hizmet Binası kazandırıldı.

Eski hizmet binamıza entegre edilen yeni ek binamız nikah salonu, asansör, çok amaçlı kullanılabilecek salonlar ve çalışma alanlarından oluşuyor. Eski binamızın da ısı yalıtım mantolaması yapıldı.

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir yaptığı açıklamada; "Güneysınırlı hemşehrilerimiz olan Palabıyıklar Group tarafından bağış olarak ilçemize yeni modern bir Belediye Ek Hizmet Binası kazandırıldı. Belediye olarak bizde içerisinin tefrişatını yaparak hizmete sunduk. Bu modern hizmet binamız  inşallah uzun yıllar Güneysınır’a hizmet edecek, faydalı işlerin yapılmasına vesile olacaktır. Bu yeni bina sayesinde vatandaşlarımız  daha iyi imkanlarda daha farklı hizmetler alabilecektir.

 Bağış olarak bu güzel yatırımı ilçemize kazandırdıkları için Palabıyıklar Group Yönetim Kurulu Başkanı kıymetli hemşehrimiz ve iş adamımız Sayın Erkan Palabıyık’a ve emeği geçenlere ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Yeni binamızın memleketimize, ilçemize,çalışanlarımıza ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Haber Görselleri