Güneysınır Belediyesinden Sarıhacı Mahallemizde İstinat Duvarı Yapımı
16 Ekim 2020 06:23 1338 kez Okundu

Güneysınır Belediyesinden Sarıhacı Mahallemizde İstinat Duvarı Yapımı

Toprak kayması ve sel baskınlarını önlemek amacıyla Güneysınır Belediyesince Sarıhacı Mahallemizde bulunan yaklaşık 100 metre uzunluğundaki alanda istinat duvarı yapım çalışmaları devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Güneysınır Belediye Başkanımız Ahmet Demir yaptığı açıklamada, "Seçim öncesi ve sonrası ziyaretlerimizde Sarıhacılı hemşehrilerimiz sıklıkla sel baskınlarına ve toprak kaymalarına neden olan bu alana istinat duvarı yapılması taleplerini dile getirmişlerdi. Bizlerde bu sorunu çözme sözü vermiştik. Vatandaşlarımızın taleplerine kayıtsız kalmadık. Yaptığımız incelemede bu alanda bir sorun olduğunu gördük. 100 metre uzunlukta bir alanda  istinat duvarı yapım çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, sel ve toprak kaymasının önüne geçilmesi için taş duvar yapımını kısa sürede tamamlayacağız. Vatandaşlarımıza hizmet götürmek için aralıksız çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de program dahilinde çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

Çalışmaları yakından takip eden mahalle sakinleri,hizmetlerinden dolayı Başkan Demir’e teşekkür etti.