Güneysınır Belediyesinden Üreticilerimize Kantar Desteği
21 Ekim 2021 16:52 76 kez Okundu

Güneysınır Belediyesinden Üreticilerimize Kantar Desteği

Güneysınır Belediyesi tarafından Güneysınır’da sebze ve meyve üretiminin yoğun olarak yapıldığı Sarıhacı, Habiller, Ömeroğlu, Ağras, Kızılöz, Kayaağzı gibi bölgedeki kırsal mahallelerimiz tarafından kullanılmak üzere Kayaağzı Mahallemize 16 metre uzunluğunda ve 3 metre genişliğinden 60 tonluk tam elektronik bölge taşıt kantarı kurularak hizmete sunuldu.

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir yaptığı açıklamada “Kırsal mahallelerimizdeki üretici ve nakliyatçılarımızın talebine istinaden bölgede sebze – meyve ve tarımsal üretimin yoğun olduğu mahallelerimiz tarafından kullanılmak üzere 60 tonluk tam elektronik bölge taşıt kantarını hizmete kazandırarak önemli bir ihtiyacı daha gidermiş olduk. Bu sayede bölgedeki vatandaşlarımız ve nakliyatçılarımız tartı için başka bölgelere gitme külfetinden kurtulmuş oldu.

Güneysınır Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi üreticilerimizin her daim yanında olmaya devam edeceğiz. Bölge üreticilerimize ve Güneysınır’ımıza hayırlı olsun.” Dedi.