Güneysınır Belediyesi’nin yeni nikah salonu
26 Temmuz 2021 10:25 107 kez Okundu

Güneysınır Belediyesi’nin yeni nikah salonu

Güneysınır  Belediyesi’nin yeni nikah salonu hizmete girdi.

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir yaptığı açıklamada  “Güneysınır Belediyesi olarak vatandaş odaklı hizmetlerimizi kesintisiz yürütmeye devam ediyoruz. Daha önce  toplantı salonumuzda yaptığımız nikahlarımızı artık belediye ek hizmet binamıza kazandırdığımız yeni nikah salonunda kıyacağız. Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda  belediyemizde nikah salonuna ihtiyaç duyulduğu ortaya çıktı.

Hemşehrilerimiz bu anlamlı günlerinde dar bir odada resim dahi çektirmekten mahrumdu. Çiftlerimiz, arkadaşları, hısım ve akrabaları ile birlikte rahat bir nikah işlemi yapamıyordu. Kısacası nikah salonunun eksikliğini yaşıyorduk. Vatandaşlarımızın bu konudaki taleplerine duyarsız kalmadık. Yeni binamızın faaliyete geçmesi ile  belediye binamızda güzel bir nikah salonu kazandırdık.  Artık hemşehrilerimizin nikahları çok güzel bir ortamda gerçekleştirilecek. Güneysınır’ımıza hayırlı olsun.” dedi.