Güneysınır İlçemizin 30. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlu Olsun
09 Mayıs 2020 19:47 40 kez Okundu

Güneysınır İlçemizin 30. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlu Olsun

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir Güneysınır İlçemizin 30. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Demir mesajında;

"Çumra İlçesine bağlı belde belediyeleri olan Güneybağ ve Karasınır Belediyelerin tüzel kişiliği 09 Mayıs 1990 tarihinde  3644 Sayılı 130 İlçe Kurulması Hakkında Kanun ile kaldırılarak  "Güneysınır"  adıyla tek bir belediye kurulmasına, Güneysınır merkez olmak üzere Konya İlinde Güneysınır adıyla ilçe kurulmasına karar verilmiştir.  

 9 Mayıs 1990 tarihinde kurulan Güneysınır İlçesi,30 yılı geride bıraktı. Bu dönemlerde ilçemize birçok kalıcı hizmet kazandırıldı. Ayrıca Belediyemiz her daim Güneysınır’da en çok istihdam sağlayan kurumlardan biri oldu.

Şahsımda bu 30 yıllık süreçte ilçe başkanı ve belediye başkanı olarak yaklaşık 13 yıl gönül verdiğim Güneysınır ilçeme hizmet imkanı buldum. Güneysınır ilçeme bir çok kalıcı yatırım ve hizmetin kazandırılmasına vesile olduk. Her daim büyük çaba içerisinde olduk.

Güneysınır bu gün 18 Mahallesi, alt ve üst yapı yatırımları, kamu kurum ve kuruluşları,sivil toplum kuruluşları, refah seviyesi ile  modern bir Büyükşehir ilçe Belediyesi statüsünde emin adımlarla ilerlemeye devam etmektedir.

Güneysınır Belediyemizin ve ilçemizin  kuruluşundan bugüne görev yapmış tüm kaymakamlarımızı,  belediye başkanlarımızı, belediye meclis üyelerimizi, il genel meclisi üyelerimizi,muhtarlarımızı, daire amirlerimizi, işçi ve memurlarımızı şükranla anıyor,ebediyete intikal etmişlere Allah'tan rahmet, hayatta olanlara sağlıklı,sıhhatli bir yaşam diliyorum.

Bu vesileyle tüm Güneysınırlı hemşehrilerime sevgi,selam ve muhabbetlerimi sunuyorum.." dedi

Haber Görselleri