Güneysınır Mevlana Mahallesinde sıcak asfalt çalışması
30 Eylül 2022 11:48 114 kez Okundu

Güneysınır Mevlana Mahallesinde sıcak asfalt çalışması

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mevlana Mahallemize 2,5 km'lik yol ağında sıcak asfalt kaplama çalışması yapıldı.

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir konuyla ilgili yaptığı açıklamada  "Mevlana Mahallemizde okulların, resmi kurumların ve işyerlerinin olduğu halkımızın yoğunlukla kullandığı bölgenin sıcak asfalt ihtiyacı vardı. Talebimize istinaden Büyükşehir Belediyemiz bölgede 2 Bin 5 Yüz metrelik sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Sıcak asfalt çalışması ile birlikte bölgenin görüntüsü tamamen değişti. Yollarımız daha temiz ve daha kullanılabilir hale geldi. İlçemize çok yakıştı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay'a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Güneysınır'ımıza hayırlı olsun." dedi.