Güneysınır Vefa ve Sosyal Destek Grubu
23 Mart 2020 08:11 126 kez Okundu

Güneysınır Vefa ve Sosyal Destek Grubu

Korona virüsü nedeniyle İçişleri Bakanlığı genelgesi ile 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın 21.03.2020 tarihi saat 24.00 itibari ile ikametlerinden ayrılmaları kısıtlanmış olup 22.03.2020 tarihinde İlçemiz Kaymakamı  Ahmet Fatih SUNGUR başkanlığında Güneysınır Kaymakamlığında, İlçe Belediye Başkanımız Ahmet DEMİR, İlçe Jandarma Komutanı Özcan HELVACI, İlçe Emniyet Amiri Mehmet ARSLANTAŞ, İlçe Sağlık Müdürü Kaan BERKTAŞ, İlçe Yazı İşleri Müdür V. Abdullah ÜNAL, İlçe Müftü V. Halit CANBULAT ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Muhammet Ali KORKMAZ’ın katılımı ile yapılan toplantıda 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın ikametlerinden ayrılmamaları ve sokağa çıkmamaları, mağduriyet yaşamamaları için ihtiyaçlarını 112, 155, 156 numaralı telefonlara bildirmeleri halinde Kaymakamlığımızca ilçemizde oluşturulan Vefa ve Sosyal Destek Grubu Alt Çalışma Grubu tarafından en kısa zamanda giderilmesi kararları alınmıştır.

65 yaş üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın ikametlerinden ayrılmamaları ve sokağa çıkmamaları, ihtiyaçlarını yukarıda belirtilen telefon numaralarına bildirmeleri önemle rica olunur.