Güneysınır
13 Ocak 2021 07:12 444 kez Okundu

Güneysınır'a Düğün Salonu

Güneysınır'ın sosyal ve kültürel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından İlçemize düğün salonu yapılıyor.  

Konya Büyükşehir Belediyesi Güneysınır Düğün Salonu ihalesine çıktı.  2021 yılında tamamlanması beklenen Güneysınır'ın ilk Düğün Salonu olacak olan tesis yaklaşık 650 m2 kapalı alan ve kır düğünü yapılabilecek konsepte olacak.

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir yaptığı açıklamada;

"Güneysınır İlçemizde düğün salonu yoktu. Seçim zamanı vatandaşlarımıza düğünlerini daha hoş, ferah ve modern mekanlarda yapabilmeleri için ilçeye modern bir düğün salonu kazandıracağımızın sözümüzü vermiştik. Bu amaçla Konya Büyükşehir Belediyemize müracaat ederek talepte bulunduk. Mevlana Mahallemizde satın aldığımız arsayı düğün salonu yapılmak üzere Büyükşehir Belediyemize tahsis ettik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay'da projemize destek vererek düğün salonu yapım ihalesine çıkıldı. 2021 yılında faaliyete geçecek olan Güneysınır Düğün Salonumuz yaklaşık 650 m2 kapalı alandan oluşacak, vatandaşlarımız düğünlerini ister kapalı ister açık alanda yapabilecektir.  Mevlana Mahallemizde şu anda baz istasyonlarının bulunduğu tepeye yapılacak düğün salonu ilçemizin ilk düğün salonu olacak.

İlçemize bu yatırımı kazandıran başta Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun."

Haber Görselleri