Güneysınır’a Yeni Tarım ve Orman Müdürlüğü Hizmet Binası
07 Ekim 2020 09:27 183 kez Okundu

Güneysınır’a Yeni Tarım ve Orman Müdürlüğü Hizmet Binası

Konya Büyükşehir Belediyesince Güneysınır’a yeni Tarım ve Orman Müdürlüğü hizmet binası yapılıyor.

Güneysınır Belediyesince Mevlana Mahallesinde  tahsis edilen arsa üzerine Büyükşehir Belediyesince yapımına başlanılan Güneysınır Tarım ve Orman Müdürlüğü yeni hizmet binası inşaatını ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir yaptığı açıklamada;

 “Güneysınır Belediyemizce tahsis yaptığımız arsa üzerine Konya Büyükşehir Belediyemizce yeni İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü hizmet binası inşa ediliyor.  Temel geçim kaynağı tarım ve hayvancılık olan Güneysınır’a bu bina çok yakışacak. Yıllardır eski bir binada hizmet veren tarım ve orman müdürlüğümüz artık üreticilerimize ilçemize yakışır şekilde yeni konforlu bir binada hizmet verecek. Takriben bu yıl tamamlanacak olan 600 m2 alana sahip 2 katlı bina yıl sonunda hizmet vermeye başlayacak.

Tarım şehri Güneysınır’a böyle güzel bir eser kazandırdıkları için başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.  Tarım ve Orman Müdürlüğü personelimize ve Güneysınır’a hayırlı olmasını diliyorum. Yeni binanın ilçemize hayırlı hizmetlerin yapılmasına vesile olmasına diliyorum."

Haber Görselleri