Güneysınır’da 80 adet akülü engelli aracı ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı
08 Ağustos 2024 05:27 16 kez Okundu

Güneysınır’da 80 adet akülü engelli aracı ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı

Güneysınır Belediyesi ile Hollanda Konya Kültür ve Dayanışma Vakfı tarafından ortaklaşa düzenlenen bir organizasyonla 80 adet akülü engelli aracı ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Güneysınır Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen akülü araç dağıtım programına Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, Yalıhüyük Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Hollanda Konya Kültür ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hidayet Esenkaya ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, engelliler ve aileleri katıldı.

Güneysınır İlçe Müftüsü Ramazan Demirci tarafından yapılan duanın ardından programda söz alan Hollanda Konya Kültür ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hidayet Esenkaya, engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak onları aktif yaşama kazandırmak hepimizin ortak sorumluğu olduğunu belirterek engelli araçların temin edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Vakıf olarak temin edilen 80 adet akülü engelli aracını Güneysınır Belediyesi'nin katkılarıyla engellilere ulaştırdıklarını dile getiren Esenkaya,araçların hayırlı olmasını diledi.

Ardından söz alan Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir,Hollanda Konya Kültür ve Dayanışma Vakfı yöneticileri ile birlikte 80 adet akülü engelli aracını ihtiyaç sahiplerine teslim ettiklerini ifade ederek vakıf yöneticilerine ve yardımseverlere desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 Konuşmaların ardından 80 adet akülü engelli aracı engelli vatandaşlara teslim edildi.

Haber Görselleri