Güneysınır
22 Nisan 2020 11:07 57 kez Okundu

Güneysınır'da büz döşeme çalışması

Güneysınır’da ihtiyaç duyulan noktalarda alt yapı güçlendirme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Kayaağzı Mahallemizde büz döşeme çalışması yapıldı.

Çalışmaları yakından takip eden Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir yaptığı açıklamada;

“Yapılan hizmetlerin günü kurtarmak için değil kalıcı köklü ve kaliteli olması için özen gösteriyoruz. Güneysınır'da yoğun yağışlarda sorun tespit ettiğimiz yerlerde bir daha sorun yaşanmaması adına büz döşeme çalışmaları gerçekleştiriyoruz.

Bu kapsamda Kayaağzı Mahallemizde sorunlu olan köprüde büz çalışması yapılması için Konya Büyükşehir Belediyemize müracaat ettik. Büyükşehir Belediyemizce de büz çalışması yapılarak vatandaşlarımızın kullanımına sunuldu. Yapılan çalışmadan dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim ALTAY olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Güneysınır’da ihtiyaç duyulan her noktada çalışmalarımız devam edecektir. Hayırlı olsun.” Dedi.