Güneysınır’da doğal gaz altyapı çalışmaları başladı.
24 Mayıs 2023 06:53 203 kez Okundu

Güneysınır’da doğal gaz altyapı çalışmaları başladı.

Güneysınır İlçemizde doğal gaz altyapı çalışmalarına başlanıldı.

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir ve Ak Parti Güneysınır İlçe Başkanı Mehmet Karaman doğal gaz altyapı çalışma alanında incelemelerde bulundular.

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir burada yaptığı açıklamada vatandaşların en büyük taleplerinin başında doğal gaz geldiğini buna istinaden doğal gaz için girişimlerde bulunulduğunu dile getirdi.
Doğal gaz altyapı çalışmalarına Mevlana Mahallesinde başlanıldığını aktaran Başkan Demir “Güneysınır’ımızın en büyük hayali olan doğal gaz çalışmalarına başlanıldı. Altyapı ve depolama çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte ilk etapta Mevlana Mahallemize doğal gaz verilecek. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a, Ak Parti Konya İl Başkanımız Sayın Hasan Angı’ya, milletvekillerimize, Ak Parti Güneysınır İlçe teşkilatımıza ve tüm emeği geçenlere ilçe halkım ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

Haber Görselleri