Güneysınır’da Koronavirüse Karşı Dezenfeksiyon Çalışmaları
16 Mart 2020 12:49 99 kez Okundu

Güneysınır’da Koronavirüse Karşı Dezenfeksiyon Çalışmaları

Güneysınır Belediyesi yeni koronavirüs (COVID 19) salgınına karşı önlem amaçlı dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler tarafından insanların toplu olarak kullandıkları alanlar  dezenfekte ediliyor.

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan yeni koronavirüs (COVID 19) salgınının Türkiye'de de görülmesinin ardından Güneysınır Belediyesi dezenfeksiyon çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Güneysınır Belediyemizde oluşturulan ekipler tarafından, ortak kullanılan kapalı alanlar, Camiler, resmi kurum binaları, okullar gibi vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlar dezenfektanlarla ilaçlanıyor.

Güneysınır Belediye Başkanı  Ahmet Demir İlçe halkımıza tavsiyelerde bulunarak, “Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından dolayı ilçemizde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için  Güneysınır Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyemiz ve diğer kurumlarımızla birlikte işbirliği halinde 18 Mahallemizde önlemlerimizi artırdık. İlçemizde dezenfeksiyon çalışmalarımızı hızlandırdık.  Dezenfeksiyon çalışmaları virüs tehdidi atlatılana kadar periyotlar halinde devam edecek. 

Bu durumda vatandaşlarımızın soğukkanlılıkla hareket etmesi ve bireysel olarak hijyen kurallarına uymaları büyük önem taşımaktadır. Herhangi bir şekilde paniğe kapılmadan, yetkili sağlık kurumlarınca belirtilen tavsiyeleri göz önünde bulundurmamız gerekmektedir. Sağduyu ile hareket ettiğimiz takdirde ve alınan önlemler neticesinde bu süreci sorunsuz biçimde geçireceğimize inanıyor, tüm hemşehrilerime sağlıklı günler diliyorum” 

Haber Görselleri