Güneysınır
14 Aralık 2023 13:54 86 kez Okundu

Güneysınır'da "Sarıhacı Mahalle Konağı" hizmete açıldı.

Güneysınır'da “Sarıhacı Mahalle Konağı” düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Güneysınır’ın kırsal mahallelerinden olan Sarıhacı Mahallesine Güneysınır Belediyesi tarafından kazandırılan Mahalle Konağının açılışına; Güneysınır Kaymakamı Oğuz Yiğit, Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, vatandaşlar ve davetliler katıldılar.

Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Ahmet Demir Güneysınır’da güzel bir eseri daha hizmete açtıklarını belirterek “Güneysınır Belediyesi olarak Sarıhacı Mahallemize kazandırdığımız 250 metrekare kapalı alandan oluşan içerisinde muhtarlık ofisi, idari bölümler, çok amaçlı toplantı salonları, mutfak gibi alanların olduğu mahalle konağımızı hemşehrilerimiz nişan, kına, taziye, sohbet gibi sosyal ve kültürel toplu organizasyonlarda güvenle ve huzurla kullanalabileceklerdir. Seçim vaatlerimiz arasında yer alan bu tesisin açılışıyla birlikte Güneysınır’ımıza güzel bir hizmeti daha kazandırmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Güneysınır’ımıza Sarıhacı’mıza hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanılsın.” Dedi.

Güneysınır Kaymakamı Oğuz Yiğit’te yaptığı konuşmada: ilçe merkezine uzak kırsal mahallelerde bu tür tesislere özellikle ihtiyaç olduğunu dile getirirek mahalle konağının yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek yapılan tesisin Güneysınır’a hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından törene katılan protokol tarafından Sarıhacı Mahalle Konağı hizmete açılarak törene katılanlara toplu yemek ikramında bulunuldu.

Haber Görselleri