İlçemizde kilit parke döşeme çalışmaları başladı.
10 Ağustos 2020 07:37 103 kez Okundu

İlçemizde kilit parke döşeme çalışmaları başladı.

Güneysınır Belediyesi kilit parke yol kaplama çalışmalarına başladı. Çalışamalar Karasınır Mahallemizde devam ediyor. Mahallede kilitli taş ihtiyacı olan sokaklar kilitli taşla kaplanarak pırıl pırıl hale getiriliyor.

Çalışmaları yakından takip eden Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir ” Vatandaşlarımızın bizlere ilettikleri sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  18 Mahallemizi kapsayacak şekilde  İlçemizde kilitli taş ihtiyacı olan sokaklarımızda çalışmalara başladık. Şu anda çalışmalarımıza Karasınır Mahallemizde devam ediyoruz. İnşallah en kısa süre içerisinde ilçemizin  tüm bozuk yollarını pırıl pırıl yapacağız. İlçemizin güzel insanları her şeyin en iyisine layık düşüncesiyle çalışmalarımız devam edecektir. İlçemize hayırlı olsun.” dedi.