Kayaağzı – Ağras bağlantı yolumuz asfaltlanarak hizmete sunuldu
21 Temmuz 2020 13:39 59 kez Okundu

Kayaağzı – Ağras bağlantı yolumuz asfaltlanarak hizmete sunuldu

Konya Büyükşehir Belediyesi  ve Güneysınır Belediyesi iş birliğinde Kayaağzı ile Ağras Mahallelerimiz arasındaki altı kilometrelik stabilize durumdaki yolda asfaltlama çalışmaları tamamlanarak hizmete sunuldu..

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir şunları kaydetti:

"Kayaağzı ve Ağras halkımız tarafından sıkça kullanılan ve asfaltlanması yönünde sık sık talepte bulunan  Kayaağzı ile Ağras Mahallelerimiz arasındaki altı kilometrelik stabilize yolun asfaltlama  çalışmasına Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı  ve belediyemizin ortak çalışmasıyla tamamladık. Mahallerimize hayırlı olsun, yol yapım çalışmalarında desteğini esirgemeyen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."