Kayaağzı – Ağras bağlantı yolumuz asfaltlanıyor
20 Nisan 2020 05:48 45 kez Okundu

Kayaağzı – Ağras bağlantı yolumuz asfaltlanıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Güneysınır Belediyesi iş birliğindeKayaağzı ile Ağras Mahallelerimiz arasındaki altı kilometrelik stabilize durumdaki yolda asfaltlama çalışmaları başladı.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir şunları kaydetti:

"Kayaağzı ve Ağras halkımız tarafından sıkça kullanılan ve asfaltlanması yönünde sık sık talepte bulunan yıllardır bozuk durumda olan Kayaağzı ile Ağras Mahallelerimiz arasındaki altı kilometrelik stabilize yolun asfaltlama  çalışmasına Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ve belediyemizin ortak çalışmasıyla başladık. Mahallerimize hayırlı olsun, yol yapım çalışmalarında desteğini esirgemeyen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."