Kızılöz Mahallemizin Göksu Turizm Yolu bağlantı yolu asfaltlandı.
10 Temmuz 2020 18:38 86 kez Okundu

Kızılöz Mahallemizin Göksu Turizm Yolu bağlantı yolu asfaltlandı.

Kırsal mahallelerimizden biri olan Kızılöz Mahallemizin Göksu Turizm Yolu bağlantı yolu Konya Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle asfaltlandı.
Kızılöz Mahalle halkımız tarafından asfaltlanması yönünde sıkça talepte bulunulan Göksu Turizm Yolu – Kızılöz Mahallemiz arası 3 km.lik bozuk yolda, Konya Büyükşehir Belediyemiz ile Güneysınır Belediyesi ortak çalışmasıyla asfalt çalışması yapıldı.

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir yaptığı açıklamada "İlçe halkımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Üst ve alt yapı çalışmaları konusunda hassas davranarak en hızlı şekilde çözümler üretiyoruz. Kırsal Mahallelerimizin yollarını Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle iyileştiriyoruz. Bu kapsamda aynı zamanda seçim vaatlerimiz arasında yer alan Kızılöz Mahallemiz ile Göksu Turizm Yolu arasındaki 3 km. lik bozuk yolu Konya Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle asfaltladık. En kısa sürede diğer  mahalle yollarımızın asfalt çalışmasına da başlanacaktır. Bizlerden hiçbir zaman maddi manevi desteğini esirgemeyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a şahsım ve ilçem adına teşekkür ederim. İlçemize hayırlı olsun." dedi.

Haber Görselleri