Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’dan Güneysınır’a ziyaret
19 Mart 2021 13:54 127 kez Okundu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay,Güneysınır İlçemizi ziyaret ederek çeşitli ziyaret ve açılışlarda bulundu.

Güneysınır’ı lavanta üretim üssü haline getirmek amacıyla Konya Büyükşehir Belediyemizce yürütülen lavanta projesi kapsamında Başkan Altay "Güneysınır Tıbbi Aromatik Bitkiler Distilasyon Merkezi" açılışını gerçekleştirdi.

Daha sonra Belediyemizi ziyaret eden Başkan Altay’a Güneysınır Belediye Başkanımız Ahmet Demir tarafından sunum yapılarak Güneysınır’ın ihtiyaçları konusunda bilgi verildi. 2021 yılında Güneysınır’a yapılacak yatırım ve hizmetlerle ilgili müjdeler veren Başkan Altay vatandaşlarımızı ve esnaflarımızı da ziyaret etti.

Güneysınır Belediyesince  200 dekarlık araziye dikilen lavanta tarlasını da ziyaret eden Başkan Altay yetkililerden bilgi aldıktan sonra  ilçemizden ayrıldı.