Sarıhacı Mahallemize Kültür Merkezi ve Düğün Salonu
23 Aralık 2019 10:23 87 kez Okundu

Sarıhacı Mahallemize Kültür Merkezi ve Düğün Salonu

Güneysınır Belediyemizce Sarıhacı Mahallemizde yapımına başlanılan Düğün Salonu ve Kültür Merkezi inşaatı devam ediyor.

Sarıhacı Kültür Merkezi ve Düğün Salonunda vatandaşlarımız düğün organizasyonlarını rahat bir şekilde yapabilecekler. Ayrıca kültür merkezi olarak da kullanılacak olan binada toplantı, seminer gibi çeşitli sosyal aktiviteler de rahatlıkla yapılabilecektir.

Çalışmaları yakından takip eden Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Merkeze en uzak mahallemiz olan Sarıhacı Mahallemize vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda Kültür Merkezi ve Düğün Salonu olarak kullanılacak bir yapı kazandırıyoruz. İnşaat işleri devam etmektedir. İnşaallah en kısa sürede hizmete açacağız.
Yapı tamamlandığı takdirde mahalle halkımız düğün, toplantı, seminer gibi organizasyonlarını rahatlıkla burada yapabilecektir. Bu proje aynı zamanda seçim vaatlerimiz içerisinde yer almaktadır. Halkımızın isteği doğrultusunda hizmetlerimize devam edeceğiz. İlçemize ve mahallemize hayırlı olsun." dedi