Tekstil Atölyesi projemize KOP idaresinden de destek geldi.
10 Aralık 2020 15:42 209 kez Okundu

Tekstil Atölyesi projemize KOP idaresinden de destek geldi.

Güneysınır Belediyesi Güneysınır’da meslek edindirme ve istihdama yönelik projelerinde emin adımlarla ilerliyor.

Güneysınır Belediyesi tarafından ilçeye kurulmakta olan aynı zamanda Belediye Başkanımız Ahmet Demir’in seçim vaatleri arasında yer alan tekstil atölyesi projesine entegre olarak KOP idaresi SOGEP programına sunduğu “Güneysınır Belediyesi Meslek Edindirme Atölyesi” konulu projesi de uygun bulunarak kabul edildi.

KOP idaresi projemize 500 Bin TL‘lik destek sağlayacak.

Belediye Başkanımız Ahmet Demir ile KOP idaresi Başkanı Halil İbrahim Tongur arasında protokol imzalandı.

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir yaptığı açıklamada;
“Güneysınır’ın ihtiyaçlarına uygun, vatandaşlarımızın taleplerini karşılayacak projelerin hayata geçirilmesi için yoğun çaba harcıyoruz. Seçim zamanı Güneysınırlı hemşehrilerimize rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra  vatandaşlarımıza iş ve ekmek kapısı olacak  istihdam sağlayacak projelerin ilçemizde hayata geçirilmesi konusunun birinci önceliğimiz olacağı sözünü vermiştik.

Bu kapsamda Mevlana Mahallemizde  900 metrekare kapalı alana sahip yaklaşık 100 -  150 kişinin istihdam edilebileceği tekstil atölyesi kurmaya başladık. Tekstil atölyesi projemize entegre olarak  KOP idaresine sunduğumuz “Güneysınır Belediyesi Meslek Atölyesi” konulu projemizde uygun bulunarak kabul edildi. KOP idaresi projemize 500 Bin TL‘lik destek sağlayacak. Sözleşmeyi imzaladık.
Tekstil atölyesi projemize verdikleri desteklerden dolayı KOP İdaremize ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. İlçemize hayırlı olsun.”