Yeni Kazıcı - Yükleyicimiz Güneysınır’ımıza Hayırlı Olsun
01 Eylül 2020 11:48 52 kez Okundu

Yeni Kazıcı - Yükleyicimiz Güneysınır’ımıza Hayırlı Olsun

Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızca Belediyemize 600 Bin TL değerinde 2020 model kazıcı ve yükleyici ile ataşmanları hibe edildi. 

Güneysınır Belediye Başkanımız Ahmet Demir yaptığı açıklamada “Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren makine ve araç parkımızı  genişletmeyi ve yenilemeyi amaçlıyoruz. Belediyemizde bulunan mevcut kazıcı-yükleyicilerimizin ekonomik ömrünü doldurmak üzere olduğunu ve hizmete yetişemediğini  bunun yerine yeni bir  iş makinesine ihtiyacımızın bulunduğunu her fırsatta dile getirdik. 

Bu kapsamda Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızca son model bir adet kazıcı - yükleyici ile ataşmanları belediyemize hibe edildi. Kazıcı-yükleyici iş makinemiz, ilçemize getirilerek hizmete aldık. İnşallah bu araç hem kar mücadelesinde hem de belediyenin diğer hizmetlerinde işimizi büyük ölçüde kolaylaştıracak. Daha etkin ve verimli bir şekilde ilçemiz halkına hizmet sunmamıza vesile olacaktır. 

Bu aracı belediyemize hibe eden ve bizlere her türlü desteği sağlayan başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum. 

Belediyemize ve ilçemize hayırlı olsun."


Haber Görselleri