Yenilenen Belediye Kantarı Hizmete Girdi
23 Aralık 2019 10:23 151 kez Okundu

Yenilenen Belediye Kantarı Hizmete Girdi

Güneysınır İlçesi Güneybağ Mahallemizde bulunan Güneysınır Belediyesine ait Belediye Kantarı üreticilerimizin ve nakliyatçılarımızın talebi doğrultusunda tonajı arttırılarak yenilendi. Daha önce 60 tona kadar araçları tartabilen kantar yenilendikten sonra 80 tona kadar araçları elektronik olarak tartabiliyor.

Bu konuda açıklama yapan Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir,“Üreticilerimizin ve nakliyatçılarımızın talebi doğrultusunda ilçemiz Güneybağ Mahallesinde belediye petrol istasyonu civarında bulunan 8 metre uzunluğunda 60 tona kadar tartma kapasitesine sahip olan kantarı yenileyerek, 16 metre uzunluğunda elektronik olarak 80 tona kadar tartma kapasitesine sahip hale getirdik. Üreticilerimize, nakliyatçılarımıza ve tüm ilçemize hayırlı olsun” dedi.