2021/Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gündemi

• İndir

İ L A N

GÜNEYSINIR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN,

Güneysınır Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. Maddesi gereğince; 2021 yılı Nisan  ayı olağan toplantısını yapmak üzere 05.04.2021 Pazartesi günü, saat 14.00’de Mevlana Mahallesi Mevlana Caddesi No:98 Güneysınır,Konya adresindeki Belediye Hizmet Binasında bulunan Toplantı Salonunda aşağıdaki gündemle toplanacaktır.

5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 21. maddesi gereğince kamuoyuna duyurulur

• Yoklama ve açılış
  • 01.03.2021 tarihli meclis toplantı tutanak özetinin okunması ve oylanması

MECLİSE BİLGİ VERİLECEK KONULARIN SUNUMU :

• 5393 Sayılı Kanunun 25. Maddesi gereğince düzenlenen Meclis Denetim Komisyonu Raporu hakkında meclise bilgi verilmesi

G Ü N D E M                             :

KOMİSYON RAPORLARI    :

1-      Belediye Ücret Tarifemize “Altyapı Kazıları” ile ilgili ücret tarifesi eklenmesi ile ilgili Plan ve Bütçe KomisyonuRaporunun görüşülmesi (Fen Hizmetler Müdürlüğü)

MÜDÜRLÜKLERDEN GELEN TEKLİFLER:

2-     Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi (5393/19. Madde Gizli Oyla)

3-     Meclis Divan Kâtibi Üye Seçimi 2 Asıl, 2 Yedek (5393/19. Madde Gizli Oyla)

4-      Encümen Üyeliği seçimi 2 kişi (Belediye Kanunu 33. Maddesi gereği Gizli Oy)